וטרינר לחמוסים

מחפשים וטרינר לחמוס? אנימל סנטר הינה המרפאה הוטרינרית המובילה באשדוד והסביבה, המתמחה במגוון שירותי רפואה לחמוסים. שירותי החירום במרפאה ניתנים 24 שעות ביממה.
הצוות שלנו מחויב להעניק לך ולחמוס שלך שירותי רפואה ברמה הגבוהה ביותר, ללא פשרות עם ציוד המתקדם ביותר, העומד בסטנדרטים הרפואיים המחמירים בתחום.

השירותים שלנו:

  • רפואה מונעת
  • רפואה משלימה
  • בדיקות מעבדה
  • ניתוחים
  • רפואת שיניים
  • רפואת מומחים – כירורגיה, אורתופדיה, עיניים, הדמיה ועוד

רוצים לקבוע תור? התקשרו אלינו.
077-7299925

שאלות? יש גם תשובות!

האם חמוס דומה לכלב או חתול?
נהוג להשוות את החמוסים לכלבים או לחתולים. בדומה לחתולים, הם ישנים הרבה ומאולפים להשתמש בקופסת הצרכים שלהם ובדומה לכלבים הם מאוד חברותיים ואוהבים חברה אנושית.
האם כדאי להחזיק את החמוס בכלוב?
מומלץ להחזיק את החמוסים בכלובים גדולים, מאווררים מאוד, בעלי מספר מפלסים, המכילים צעצועים רבים שמותאמים לחמוסים. על הכלוב להיות עם רצפה נוקשה וכמובן דלת ננעלת שלא ניתנת לפתיחה בקלות. עם זאת, מאוד חשוב להוציא אותם מהכלוב בהשגחה ולתת להם להתרוצץ בתדירות גבוה ככל הניתן.
מה צריך להכיל כלוב של חמוס?
צעצועים רבים, אזור שינה (מגבת או מיטה) שיש לנקות אחת לשבוע לפחות, ארגז לעשיית צרכים (המכיל חומרים סופגים כגון מוצרי נייר עיתון ממוחזר או שבבי עץ), יש להימנע מנסורת אשר יכולה לגרום לפגיעה במערכת הנשימה וחול חתולים שלעיתים נאכל על ידם.
מה החמוס אוכל?
חמוסים הם אוכלי בשר בהגדרתם ולכן צריכים לאכול מזון יבש מסחרי המותאם לחמוסים ומורכב מאחוז חלבון גבוה ואחוז שומן גבוה (במקרה של מחסור במזון זה, ניתן לתת לחמוס מזון יבש לחתולים בעל תכולת חלבון גבוה). אסור להאכיל חמוסים במוצרי חלב, ירקות, פירות או מוצרים המכילים רמת סיבים גבוהה, פחמימות או סוכרים. יש כמובן לספק לחמוס מים טריים מדי יום.
האם צריך לחסן את החמוס?
יש לחסן את החמוס אחת לשנה כנגד מחלת הדיסטמפר (כלבלבת) – מחלה ויראלית קטלנית ביותר לחמוסים (גורי חמוסים מומלץ לחסן החל מגיל חודשיים בסדרת חיסונים (שלושה חיסונים) כנגד כלבלבת בהפרש 3 שבועות בין חיסון לחיסון).
האם חייבים לסרס/לעקר את החמוסים?
מומלץ מאוד לסרס את החמוס מגיל 3 חודשים להקטנת הריח שמדיף החמוס, להפחתת האגרסיביות והנשיכות, מניעת התפתחות גידולים ומחלות במערכת הרבייה. בחמוסות העיקור הינו חיוני ביותר ובעצם חובה! כבר בגיל 4-5 חודשים, מכיוון שנקבה מיוחמת יכולה למות מאנמיה קשה עקב הורמון האסטרוגן המופרש ברמות גבוהות על ידי השחלות בזמן הייחום (הרעלת אסטרוגן). רק הפריית הנקבה על ידי זכר יכולה להפחית באופן משמעותי את רמת ההורמון בגוף בתקופת הייחום.

לחבילות המשתלמות שלנו במנוי השנתי

אנחנו כאן בשביל בעלי החיים ובשבילכם, ומתחייבים לשירות הטוב ביותר!
אתם מוזמנים להגיע למרפאתנו ולשוחח ישירות עם המומחים שלנו.
כתובתנו: גיא אוני 6, אשדוד

רוצים לדבר איתנו? התקשרו אלינו.

077-7299925

המרפאה סגורה כעת

Call Now Buttonבמקרה חירום לחצו לשיחה
דילוג לתוכן